Foto: Getty Images
Superliga

SIF-boss løfter sløret for januars transfervindue

Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, ser frem mod januars transfervindue, hvor man gerne vil holde på to af holdets helt store profiler.

Silkeborg IF har haft en fortrinlig efteråssæson.

Kort inde i sæsonen var de endda helt oppe og snuse til førstepladsen, men har tabt pusten en anelse mod slutningen af sæsonen, hvorfor holdet fra Søhøjlandet overvintrer på sjettepladsen. 

Flere Silkeborg-spillere, såsom Alexander Lind og Tobias Salquist, har også sprudlet i løbet af efteråret, hvorfor sportschef Jesper Stüker med al sandsynlighed kan se frem til et travlt transfervindue, hvor bejlere vil byde sig til. 

Der har tidligere været interesse for Tobias Salquist, men Silkeborg-bossen siger, at der skal et særdeles godt tilbud til, før man vil slippe ham til januar.

- Tobias er en virkelig vigtig spiller for os, og han har en sindssyg stor værdi. Det er det, der skal indfries, hvis det skal blive til noget fra vores side. Så er der også noget med timingen i det, den er måske ikke helt fantastisk lige nu, så der skal noget ekstraordinært til, fortæller han til Discovery.

Det samme kan siges om Superligaens nybagte målmager Alexander Lind, hvor Jesper Stüker forventer, at der vil være interesse i løbet af vinterens transfervindue.

- Jeg forventer, at der kommer til at være noget aktivitet omkring ham. Der er mange, der spørger til ham, der er meget interesse og hype omkring ham. Vi vil gerne beholde Alexander (Lind, red.), og vi synes helt sikkert også, der er mere at gå på for Alexander hos os. Vi kan også have glæde af ham et godt stykke tid endnu, inden han måske skal videre, siger Jesper Stüker til Discovery.

Silkeborgs første kamp i forårssæsonen bliver spillet mod FC København på Jysk Park.

Du kan se hele snakken med Jesper Stüker i videoafspilleren øverst.