• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

SIF-boss om forstærkning: En iøjnefaldende profil

Foto: silkeborgif.com

Silkeborgs sportschef glæder sig over aftalen med Andreas Pyndt.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter sidste sæsons bronzemedaljer har Silkeborg haft det anderledes svært i denne sæson, hvor Kent Nielsens mandskab slutter på 9. pladsen i Superligaen. 

Klubben fra Søhøjlandet er dog i fuld gang med forberedelserne til næste sæson, og tirsdag har man præsenteret en ny tilgang i form af midtbanespilleren Andreas Pyndt, der i denne sæson har tørnet ud for Hvidovre i 1. division. 

Silkeborg-sportschef Jesper Stüker glæder sig over aftalen med Andreas Pyndt, der i denne sæson har været udlejet til Hvidovre fra Brøndby. 

- Vi har længe fulgt Andreas Pyndt, som har været en af de mest iøjnefaldende profiler i NordicBet Ligaen denne sæson, hvor han har været en nøglespiller på et stærkt Hvidovre-hold, lyder det fra Jesper Stüker. 

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente Andreas i tæt konkurrence med andre klubber. Vi ser Andreas som en utrolig bold- og pasningssikker samt hårdtarbejdende midtbanespiller med styrker i både den offensive og defensive del af spillet.

- Vi mener, at Andreas vil være konkurrencedygtig på vores hold fra begyndelsen, men vi ser samtidig et stort udviklingspotentiale i ham, hvilket vi tror på, han kan forløse i vores set up her i SIF. 

Den 22-årige Andreas Pyndt glæder sig også selv over skiftet til Silkeborg. 

- Det er et vildt spændende projekt i Silkeborg, som jeg meget gerne vil være en del af. Spillestilen passer mig rigtig godt. Jeg har mine forcer på bolden, og jeg kan godt lide at suge spillet til mig og sætte gang i de fremadrettede pasninger, siger Andreas Pyndt.

- Derfor tror jeg også, at jeg kommer til at passe rigtig godt ind på holdet, hvor jeg både kan bidrage fra dag ét og samtidig udvikle mig endnu mere. Jeg stiler højt i Silkeborg, og det kunne være sjovt at være med til en sæson som den i fjor, hvor det blev til bronzemedaljer og europæisk fodbold, eller sæsonen i år, hvor det var tæt på en pokalfinale.

Andreas Pyndts kontrakt med Brøndby udløber denne sommer, og Silkeborg henter dermed den unge midtbanespiller på en fri transfer.