Video : Tipsbladet
Superliga

SIF's transferønsker: Vil have eftertragtet talent

Hvilke spillere vil Silkeborg IF-fan Jeppe Lindegaard have ind denne sommer? Det svarer Fanklubbens SIF-repræsentant på her.

Jeg har følgende ønsker/bud på tilgange hos Silkeborg.

1. Christian Sørensen, FCK
Giftig indlægsfod, gode offensive kvaliteter, dødboldsspecialist og spiller altid godt mod SIF. Med signingen af Andreas Poulsen har vi en venstre back på plads, men en profil, som har siddet meget på bænken, ville være en forstærkning. Kampe i Europa gør det også nødvendigt med to mand på venstre back.

Downsides: Løntung, måske høj transfer, 31 år gammel.
Sandsynlighed: Lille

2. Elias Sørensen, EfB
SIFs 11 mål i 10 kampe i mesterskabsspillet taler sit tydelige sprog. Der mangler offensiv kvalitet og mål. Elias Sørensen kunne være en mulighed, da han har fået godt gang i målscoringen - god på et lavere niveau. Kan han spille 10’er (venstre offensiv midt), er der chance for at konkurrere om startplads med Thordarson, der er på vej videre. Hvis han samtidig kan supplere Lind på 9’eren, er det ideelt.

Downsides: Helt uprøvet på Superliganiveau.
Sandsynlighed: Mellem-høj

3. Richmond Gyamfi, Hobro
Indrømmet, jeg har aldrig set ham spille et minut. Men når Simon Jakobsen siger han er vild, ja, så må han være vild.
Lidt krydderi og uforudsigelighed på de forreste pladser er en mangelvare, når kombinationerne ikke sidder, og modstanderne har læst os.. Gyamfi kunne være et friskt pust.

Downsides: Har kun været i Hobro siden februar, har måske flere bejlere, høj transfer.
Sandsynlighed: Mellem