Superliga Ole Hoffskov

Siger farvel til Vejle: Der er tre elementer her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle Boldklub bekræfter Saeid Ezatolahis afsked.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub bekræfter nu, at midtbanespilleren Saeid Ezatolahi udlejes til Al-Gharafa fra Qatar de kommende seks måneder. Iraneren forlænger samtidig sin kontrakt med Vejle frem til udgangen af 2023.

Adrian Nicolae, der er sportschef i Vejle Boldklub, forklarer her den noget usædvanlige konstruktion.

- Der er tre elementer i den her aftale. Der er spillerens ønske, der er en motiveret spillertrup i jagten på overlevelse og så er der et økonomisk perspektiv for Vejle Boldklub. Saeid ønskede dette skifte, og Vejle Boldklub står foran en opgave, der kræver alt fra den enkelte spiller.

- Samtidig har vi sikret os en økonomisk attraktiv aftale med Al-Gharafa, samt en forlængelse, der sikrer klubben en upside i forbindelse med Saeid udvikling både i Qatar og til VM til vinter. Det er klart, at alt det førnævnte skal spille sammen, før vi kan sige ja til en sådan aftale, siger sportschefen.

Saeid Ezatolahi kom til Vejle i sommeren 2020, og han har nydt opholdet i Nørreskoven.

- Jeg vil gerne udtrykke min store taknemmelighed for, at Vejle Boldklub har givet mig denne mulighed. Vi er midt i en pandemi, hvor afstande føles større end normalt, og med dette skifte kommer jeg tættere på min familie, hvilket jeg er glad for. Jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kunne afslå, og som bekommer Vejle Boldklub godt, hvilket er meget vigtigt for mig. Tak til klubbens fans for støtten til holdet og for altid at bakke op. Jeg håber, at Vejle Boldklub bliver i 3F Superligaen. Det er der, den hører hjemme, fortæller Saeid Ezatolahi.

Iraneren er noteret for 56 kampe for Vejle Boldklub.