Sigurdarson-agent: Økonomi kan bremse FCK-skifte
Illustration
Superliga

Sigurdarson-agent: Økonomi kan bremse FCK-skifte

Bjørn Sigurdarsons agent indrømmer, at FCK viser interesse for den islandske angriber, men han tror, at økonomien kan blive en stopklods.

Ståle Solbakken blev i 2012 ansat som manager i engelske Wolverhampton, og noget af det første han foretog sig i spidsen for ulvene, var at købe den islandske angriber Bjørn Sigurdarson i norske Lillestrøm.

Ståle Solbakken blev som bekendt aldrig nogen succes i Wolverhampton, og succesen er også udeblevet for Siguardarson, der hovedsageligt sidder på bænken for den tidligere Premier League-klub, der nu er helt nede i Englands tredjebedste række.

Derfor trækker det op til et klubskifte for islændingen, og i den forbindelse har en genforening mellem Ståle Solbakken og Bjørn Sigurdarson i FC København været på tale.

Og angriberens agent bekræfter interessen fra FCK, men ser alligevel flere forhindringer forude.

- FC København har vist interesse, men jeg ved ikke, om de økonomisk er i stand til at gøre noget. Det største problem er, at når en spiller har en høj pris klistret på sig, men ikke spiller, er det svært at forestille sig, at klubben kan få det samme beløb retur.

- Jeg er på udkig efter klubber, der vil købe ham eller leje ham med en købsoption. Jeg mener, at de (Wolves, red.) betalte tre millioner euro for ham, så de vil nok starte med at fastlægge prisen der. Men tre millioner euro er en stor risiko, og mange klubber vil ikke betale det – og de er ikke interesserede i en spiller, der sidder på bænken i League One, siger angriberens agent, Jerry de Koning, til Express & Star og tilføjer:

- Jeg har hørt fra en klub i Holland og en klub i Belgien, men de har ikke pengene.

Bjørn Sigurdarson har været på banen i 17 ud af 19 ligakampe for Wolverhampton i denne sæson, men langt hovedparten af dem som indskifter sent i kampen. Han har scoret to mål.