Video : Tipsbladet
Superliga

Sikker ekspert: FCK er stadig med i guldkampen

Francis Dickoh vil ikke melde FC København helt ude af mesterskabskampen.

FC København hentede søndag aften et meget sent - og et potentielt livsvigtigt point - da man i de sidste sekunder fik 2-2 ude mod FC Midtjylland på en sen straffesparksscoring af Kevin Diks. 

Det betyder, at FC København fortsat holder sig seks point bag FC Midtjylland og Brøndby, og med syv kampe tilbage spidser det for alvor til. 

Forskellen er dog enorm på seks point og ni point, og når afstanden op ikke er større, vil Viaplay-ekspert Francis Dickoh ikke udelukke københavnerne fra et mesterskab. Det siger han umiddelbart efter slutfløjt på MCH Arena. 

- De skulle have haft tre point - det siger sig selv. Men pointet kan de bruge, fordi præstationen var der. Det er det, jeg hæfter mig ved. De kan bygge videre på nogle af de ting. Det ene point rykker ikke særlig meget, men når vi tænker på, at Brøndby har smidt point, og FC Midtjylland heller ikke får fuldt udbytte, så er de stadig med - de har bare en færre kamp at gøre det i, siger Francis Dickoh, som mener, at FC Midtjylland spildte en gylden mulighed.

- De er vanvtittigt skuffede. At de ikke har elimineret FCK's chancer for at vinde det danske mesterskab, for det har de ikke, og det kunne de have gjort. De spillede en fremragende kamp på hjemmebane, de gav os både nogle højdepunkter og noget substans i forhold til deres forsvarsspil, lyder det fra Dickoh til Viaplay.

Forsvarsspillet haltede dog til sidst, da Joel Andersson begik det straffespark på Lukas Lerager, som Kevin Diks endte med at score på.