Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg IF henter Ramazan Orazov

Silkeborg IF opruster på midtbanen.

Silkeborg IF henter den kasakhstanske landsholdsspiller Ramazan Orazov. 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. 

Den 26-årige midtbanespiller er blevet købt fri af sin kontrakt i den kasakhstanske klub FC Aktobe, hvor han har spillet siden januar. 

- Ramazan Orazov er en bevægelig spiller, med godt blik for spillet, som har gode evner til at binde spillet sammen både med og uden bold. Vi har rent faktisk fulgt Orazov gennem over et år, og har blandt andet bemærket hans gode præstationer for Kazakhstans landshold mod Danmark, fortæller sportsdirektør Jesper Stüker på klubbens hjemmeside. 

- Det er ikke hver dag, at vi henter en spiller fra Kazakhstan, men både Kent Nielsen og jeg har haft en god dialog med Orazov, og vi er sikre på, at han vil passe godt ind både personligt og fodboldmæssigt, afslutter SIF-bossen. 

Orazov er noteret for 27 landskampe for Kazakhstan - to af dem mod Danmark i EM-kvalifikationen, hvor han spillede fuld tid i begge kampe. 

Den 26-årige kasakhstaner glæder sig til at prøve kræfter af i dansk fodbold. 

- Jeg ser også frem til at skulle optræde i en helt anden liga, end jeg kender, og jeg ser frem til at prøve en ny kultur sammen med min kone og søn, fortæller Orazov på Silkeborgs hjemmeside. 

Silkeborg skriver på sin hjemmeside, at Orazov er tiltænk en rolle på 10'er-positionen, men kan også spille 8'er.