Video : Tipsbladet
Superliga

Simsir: Eksperterne kan bare snakke tomt

Der var mange følelser på spil for Aral Simsir efter mesterskabet kom på plads for FCM.

Aral Simsir begyndte på bænken for FC Midtjylland, men han kom ind i pausen, da midtjyderne var bagud med 0-2 mod Silkeborg. Syv minutter efter stod han for målet til 3-2 for FCM, som sendte dem mod mesterskabet.

Kampen endte dog 3-3, men da Brøndby tabte til AGF, så tager FC Midtjylland mesterskabet. Efter kampen var Simsir i tårer efter triumfen, da han blev interviewet af Discovery+.

- Jeg kan ikke rigtig sige noget, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har ikke rigtig nogen ord, der kan beskrive det her. Jeg kan ikke rigtig sige noget nu, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er utroligt stolt af det her hold. Vi kommer bagud 0-2 og kommer igen og vinder mesterskabet. Det er det, vi har drømt om siden vi gik i gang med sæsonen, så jeg ved ikke hvad jeg skal sige, fortæller Simsir.

Han erkender også, at der er mange følelser på spil, og at begyndte at græde, da slutfløjtet lød.

Beskeden til ham, da han kom ind lige efter pausen var også klar.

- At jeg skal gøre en forskel, og det var det, jeg prøvede på. At jeg så også gør det, det betyder meget for mig og holdet. Man kan se her hvor meget, det betyder for os. Så jeg er bare utrolig glad for, at vi har fået mesterskabet tilbage på heden, fortæller Aral Simsir.

Endelig fik han også sendt en besked ud.

- Sådan er det, når folk ikke tror på en og alle de der eksperter kan bare snakke tomt. Sådan er det engang i mellem, slutter offensivspilleren.