Video : Tipsbladet
Superliga

Slæbes i fogedretten over ubetalt regning

Den udlejede FC København-spiller skylder et lille beløb til YouSee, så nu er han "efterlyst" offentligt.

Han er udlejet fra FC København til CD Chaves, men Danmark trækker fortsat i den sydafrikanske kantspiller Luther Singh.

Den 25-årige er blevet nævnt i Statstidende, fordi YouSee har indleveret et betalingspåkrav mod Luther Singh. Og så venter der altså en tur i Fogedretten. 

Beløbet er kommet til offentlighedens kendskab, forid Luther Singhs nuværende adresse er ukendt, fremgår det. Og han skal inden 23. marts give besked, hvis der er indsigelser.

Beløbet, som YouSee mener, at han skylder, er på sølle 1.471,57 kroner. Så kommer der diverse afgifter i forbindelse med forsøg på inddrivelse, og derfor ender det samlede betalingspåkrav på 3.221,57 kroner.

Luther Singh har haft en svær tid i FC København, hvor han blandt andet har kæmpet mod en depression. Og nu er der altså mere bøvl i Danmark, som han skal have styr på.

Sydafrikaneren skal efter planen  tilbage til FC København til sommer. I den danske klub har han ikke kunnet spille sig ind i startopstillingen, og de danske mestre har næppe store forventninger til Singh, der har kontrakt frem til sommeren 2025.

FC København købte Luther Singh i Braga i sommeren 2021. Han har sølle 64 minutters Superliga-fodbold på cv'et.