Video : Tipsbladet
Superliga

Sisto åbner op om transfersagaen: Vildt Mexico-bud, personlighed og FCK

Selvom Pione Sisto givetvis bliver en af de spillere i FCM med den højeste løn, så kunne han have fået meget mere. Her åbner han lidt mere op omkring det forløb, som han var hovedrolleindehaver af i de seneste uger.

Pione Sisto blev mandag præsenteret som ny spiller i FC Midtjylland, og som det har været til at følge med i fra siden, så har den danske kantspiller skulle igennem lidt af hvert, inden det endte med at blive til FCM igen.

Selv erkender han også, at der foruden FC København også var tilbud fra både Sporting i Portugal, en mexicansk klub samt klubber i Spanien. For et år siden var Premier League-klubben Aston Villa også ude efter ham.

Hvordan kan det så ende med, at det bliver FC Midtjylland, når der var store bud i vente. Særligt havde den mexicanske klub ingen problemer med at give et helt enormt bud, fortæller Sisto selv i et interview med Tipsbladet.dk.

Læs også:FCM-anfører hylder Sisto: Han er Superligaens bedste spiller

- De var helt ligeglade (med prisen red.). Det var bare derudaf. Det er klart, at pengemæssigt, så havde det været en god idé at komme derover. Opleve et helt nyt kontinent osv. Men det var bare ikke dér, jeg var. Jeg lukkede ned med det samme. Det var bare nej tak, siger Sisto om et tilbud, som ifølge ham selv var ligesom at sprænge banken.

Hvis man skal tro både ledelsen i FC Midtjylland og Pione Sisto selv, så var det ikke et bud i sidste øjeblik, som ødelagde handlen med FCK. Derimod var det Sisto selv, som ikke følte, at det var det rigtige.

- Det har været mig selv hele vejen igennem. Men jeg er ikke nem at arbejde sammen med, fordi jeg gør ting, som man normalt ikke ser. Jeg er udfordrende. 'Jeg har ikke set nogen gøre sådan noget før'. Det noget lidt nyt, fortæller han og tilføjer: 

Læs også:Analyse: FCK og FCM er Danmarks Benfica og FC Porto

- Det er min personlighed, siger han og peger på, at det handler om de ting, som han ønsker, som ifølge den tilbagevendte midtjyde er ting, som er svære at få. Derfor understreger han, at der skulle arbejdes hårdt på at få ham til FC Midtjylland. 

Derfor sender han også en stor tak til sin bror og agent Angelo Sisto for at kunne have arbejdet sammen med ham i det seneste forløb. Især var afslaget til Parken naturligvis ikke en let opgave at blive sat på.

- At have en, der forstår mig så godt og kan forholde sig til, at jeg er så dynamisk, som jeg er. 'Han har sagt, at han godt vil til Midtjylland, og nu står vi her i Parken, som han siger, at han gerne vil - og så i sidste ende siger, at det skal være Midtjylland. At han skulle hen til Ståle - og kæmpe respekt til Ståle - og fortælle, at Pione gerne ville til Midtjylland, siger Sisto og ryster svagt på hovedet og puster ud. 

Alt i alt endte det med en fireårig aftale med FC Midtjylland, hvor Pione Sisto kommer til at spille med nummer syv på ryggen. 

Læs også:Video: Sender Sisto guldet til FCM i stedet for FCK?

Læs også:FC Midtjylland arbejder på at finde ny klub til offensivspiller

Læs også:Tjørring tjener på Sisto-transfer: Skal da ud til et møde med FCM