• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Så langt er Mads Hermansen fra BIF-comeback

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Mads Hermansen kan snart spille kampe igen for Brøndby.

Af Jacob Quvang

Mads Hermansen var det klare førstevalg hos Brøndby IF, før han blev skadet under seneste landskampstermin. Siden har han ikke været i kamp, og i hans fravær har 38-årige Thomas Mikkelsen stået på et fint niveau. 

Mads Hermansen nærmer sig dog et comeback for de forsvarende danske mestre. Det forklarer klubbens assistenttræner, Martin Retov. 

- Han var ude på træningsbanen i dag (i går, red.). Jeg har ikke lige fået evalueret med den fysiske sektor, men jeg tror, det går fremad. Min fornemmelse er, at han er i spil til kamp snarest. Om det så er søndag, eller om han må vente lidt, ved jeg ikke endnu. Men han nærmer sig, tror jeg, siger Retov til tipsbladet.dk. 

Inklusiv pokalkampen torsdag aften er Mads Hermansen gået glip af de seneste fire Brøndby-kampe. 

På grund af Thomas Mikkelsens præstationer i buret, har Brøndbys trænerteam ikke haft travlt med at sende Mads Hermansen i kamp, selv om han ikke ville være på 100 procent. Veteranen har nemlig været meget stabil, og det har betydet, at når Mads Hermansen endelig er tilbage, så er han også fuldstændig fit. 

- Det har været dejligt for os at se, at Thomas også er gået ind og gjort det godt. En dybt rutineret målmand. Så vi har ikke været bekymret for at give Mads den ekstra tid, der skulle til for at hele igen efter den U21-tur, fortæller Martin Retov. 

Tidligere har Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, udtalt, at Mads Hermansen døjer med en sene i sin fod. 

Mads Hermansen har i denne sæson spillet 15 kampe for Brøndby. Det er hans første sæson i klubben som førstevalg efter Marvin Schwäbes afgang i sommer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020