Video : Tipsbladet
Superliga

Skal på klubjagt: Svensker forlader Vejle

Gustav Granath tager efter mindre end et halvt år i Vejle videre på nye eventyr i karrieren, forlyder det.

Tilbage i februar samlede Superliga-klubben Vejle Boldklub den svenske midterforsvarer Gustav Granath. Han var dengang uden klub, og derfor var det muligt for vejlenserne at hente ham efter transfervinduet lukkede.

Det blev dog aldrig til det store for svenskeren, og nu lader det til, at han rykker videre. Det skriver svenske Aftonbladet.

De kan fortælle, at han ikke kommer til at forlænge sin kontrakt, som udløber ved udgangen af denne måned, og i stedet kommer han til at spille for en anden klub. Det står dog uklart, hvad det bliver, så han skal sandsynligvis på klubjagt nu.

Ved præsentationen af Granath blev det påpeget, at der var indlagt en option på en forlængelse af aftalen med to år, men det bliver der altså ikke noget af for ham.

Konkurrencen om spilletid blev også en tand for hård for ham om pladserne i midterforsvaret med Oliver Provstgaard, Raul Albentosa og Denis Kolinger og Stefan Velkov foran sig. Det endte derfor med nul kampe for ham.

Udefra kunne han dog se Vejle overleve i Superligaen i en sæson, hvor de ellers længe lå under nedrykningsstregen. I stedet blev det Hvidovre og OB, der må ned i den næstbedste række og spille efter sommerpausen.

27-årige Gustav Granath havde spillet for svenske Degerfors i fem år inden skiftet til Vejle.