Video : Tipsbladet
Superliga

Skifte på vej? Dansk landsholdsbobler træner i AGF

Den danske midtbanespiller træner med i AGF, da aftalen med Cadiz udløber. Kan et skifte være under opsejling?

I over fire år spillede og trænede Jens Jønsson på AGFs førstehold. Det gør han for en stund igen, da han torsdag var en del af aarhusianernes træning.

Det skriver journalist på TV3 Sport, Søren Frederiksen, på Twitter. Det er samtidig Uwe Röslers første dag på træningsbanen efter ansættelsen tirsdag. Det samme gælder Tobias Mølgaard.

Tilbage til Jens Jønsson, som i øjeblikket står uden klub, da aftalen med Cadiz ikke bliver forlænget. Det er formentlig mest sandsynligt, at midtbanemotoren holder formen ved lige i AGF.

De seneste skriverier og udtalelser fra danskeren og hans agent siganalerer heller ikke en retur til dansk fodbold i denne omgang.

- Pilen peger mod en anden klub til sommer. Jeg synes også, at Jens har vist nok i sine to sæsoner i La Liga, at han er klar til at tage et skridt op til den næste klub. Han vil rigtig gerne blive i Spanien. Han er vild med at bo i Spanien og elsker at spille i La Liga, så i første omgang er det det, vi kigger på, sagde hans agent Mikkel Beck til Tipsbladet tilbage i maj.

Ekstra Bladet har også tidligere på foråret skrevet, at det er de fem største ligaer i Europa, som har øjnene rettet mod den 29-årige midtbanespiller.

I denne sæson blev det til 24 kampe for Cadiz, hvor han i foråret blev en mindre vigtig brik på midtbanen, end han hidtil har været i den spanske klub. I to år har han spillet i Cadiz, hvor han kom til fra Konyasor.

Valencia har tidligere været nævnt som en af de klubber, der skulle være ude efter landsholdsbobleren. Fem gange har han repræsenteret Danmark.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.