• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov & Jacob Quvang

Skørt kamptidspunkt: Derfor spiller Brøndby 16.05

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Søndagens opgør mellem Viborg FF og Brøndby IF fløjtes i gang på det noget usædvanlige tidspunkt klokken 16.05.

Af Ole Hoffskov & Jacob Quvang

Når man tager et kig på programmet for 30. runde i Superligaen, er der én ting, som det er svært for øjet ikke at studse over - kamptidspunktet for søndagens opgør mellem Viborg FF og Brøndby IF på Energi Viborg Arena.

Normalt er der kickoff klokken 16.00 i Superligaen om søndagen, men opgøret mellem Viborg FF og Brøndby IF er sat til 16.05 - og der er ikke tale om en tastefejl. 

Klokken 16-kampen i Superligaen er næsten altid i hænderne på Discovery Networks, men opgøret fra Viborg er havnet hos Viaplay, der dermed skal sende to Superliga-kampe lige efter hinanden. Derfor er opgøret i domkirkebyen blevet skubbet med fem minutter, så kabalen går op, fortæller Benjamin Munk Lund, der er sportschef på Viaplay.

- Kampvalget i denne runde faldt ud, så vi har 16-kampen. Det betyder, at vi har to kampe lige efter hinanden på samme TV-kanal (TV3 Sport). Vi vil gerne sikre, at vi når at gøre AaB-FCM færdig, inden vi skal have Viborg-Brøndby i gang på kanalen, så klubberne har venligt hjulpet med, at vi skubber kickoff i Viborg med fem minutter, siger Benjamin Munk Lund til Tipsbladet.

Viaplay har også rettighederne til storkampen i Parken mellem FC København og AGF, men det opgør vises på 3+, hvorfor kamptidspunktet ikke bliver påvirket af Viborg mod Brøndby, der som nævnt sendes på TV3 Sport. Der er derfor kickoff i Parken til vanlig tid klokken 18.00.