• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen & Ole Hoffskov

Overrasket FCK-boss: Forhandler med nogle, vi knap har hørt om

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København har ikke råd til at købe en ny angriber, lyder det fra manager Ståle Solbakken.

Af Kenneth Jensen & Ole Hoffskov

FCK-holdet var mandag tilbage på træningsbanen efter en sikkert tiltrængt julepause oven på det, der endte med at blive et særdeles hektisk efterår præget af skader og mange kampe.

Én ny spiller stod klar til at træne med, da holdet var tilbage, og det var en gammel ven af huset. Islandske Ragnar Sigurdsson har fået en kontrakt til sommer, og dermed får Ståle Solbakken sin rutinerede mand til midterforsvaret.

Forklaringen på, at man har valgt at føje ham til midterforsvaret, der allerede tæller Victor Nelsson, Sotirios Papagiannopoulos og Andreas Bjelland er, at Bjelland har haft fysiske problemer, ligesom Nicolai Boilesen, der er gardering på pladsen, også er langtidsskadet.

- Det er, fordi vi har haft en voldsom belastning på den position, og så håber vi, at Andreas (Bjelland, red.) kommer tilbage i konkurrencesituation. Man kan sige, at historisk set kommer der karantæner og udvisninger på midtstoppere, men vi har været forskånet for udvisninger og karantæner. Men den første kommer jo allerede mod Esbjerg i den første kamp. Og med Ragnar har vi god konkurrence på en plads, som der ikke har været så god konkurrence på, siger Ståle Solbakken om kontrakten til Ragnar Sigurdsson.

Læs også:Ingen kontrakt med FCK: Stephan Andersen møder stadig op til træning

Det er Victor Nelsson, der er ude med karantæne mod Esbjerg, og kan Andreas Bjelland ikke finde formen og fysikken, kan Ragnar Sigurdsson altså indlede foråret med en plads i startopstillingen.

Ståle Solbakken forklarede også, at der er fundet penge til Ragnar Sigurdsson, fordi man har sagt farvel til Nicklas Bendtner, og derfor er det heller ikke en stor budgetoverskridelse, der er sket.

Ikke råd til angriber
Mens man har sagt farvel til Nicklas Bendtner og vekslet ham til en forsvarsspiller i form af Ragnar Sigurdsson, lyder det ikke umiddelbart til, at Ståle Solbakken og FC København er på vej med en ny frontløber.

FCK er ellers blevet sat i forbindelse med polske Patryk Klimala, som lader til at være tæt på at skifte til skotske Celtic for 30 millioner kroner. Men manageren indikerer, at det ikke har noget på sig.

Læs også:Ståle: Sigurdsson brænder for at spille i København

- Vi bliver sat i forbindelse med nogle og forhandler med nogle, vi knap har hørt om. Det er det vanlige. Vi er ikke i en position til at købe en angriber, som jeg kan se nogle skrive, at vi blevet overbudt på, lyder svaret fra nordmanden.

Og derfor er forventningen, at det transfervinduet, som der er lidt over to uger igen af, kommer til at handle om at tynde lidt ud i truppen.

- Det kan ske, at der er en spiller eller to, som forsvinder. Men lige nu er der ikke noget. De sidste 14 dage er ofte de mest busy i januarvinduet, siger Ståle Solbakken, der formentlig hentyder til en spiller som Nicolaj Thomsen, der gerne vil finde sig et sted med mere regelmæssigt spilletid.

FC København er fortsat med i den danske pokalturnering, mens man i Europa League har trukket Celtic i første knockoutrunde. I Superligaen er der fire point op til topholdet FC Midtjylland - der resterer 16 kampe igen af dansk fodbolds bedste række.

Læs også:Endnu en tidligere FCK-spiller meldes færdig i russisk klub

Læs også:Celtic vil snyde FCK og Genoa: Byder stort millionbeløb for angriber

Læs også:Ragnar Sigurdsson om FC København: En af mine yndlingsbyer

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus