Superliga

- Skuffende FCK-sæson uden Superliga-guld

Rasmus Falk og Jacob Neestrup ser ikke FCK's sæson som en succes, hvis det ikke ender med Superliga-guld.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Har FC Københavns sæson været god nok?

FCK-fansene har været vidner til nogle evntyrlige europæiske aftener, men resultaterne i Superlgaen har været knapt så eventyrlig.

Det er nærmest uhørt, at FCK spillede sig videre fra Champions League-gruppen med Bayern München, Manchester United og Galatasaray, men ender det ikke med Superliga-guld, så har sæsonen været en skuffelse.

Det fortæller Rasmus Falk ved søndagens FCK-træning:

- Du må gerne citere mig for, at det ikke er godkendt, hvis vi ikke vinder Superliga-guld. Det har jeg intet problem med, og det er der ingen spillere eller trænere, der vil være tilfreds med.

- Du må også gerne citere mig for, at den europæiske kampagne har været over godkendt, siger Falk og fortsætter:

- Den er svær, for alt andet lige så er det en kæmpe skuffelse, hvis vi ikke er dansk mester, og det lægger vi ikke skjul på, og vi tager også mod alt det, der skulle komme, for det er den store målsætning i København, og det er også over alt andet.

- Men man bliver nødt til at dele det op. Vores europæiske bedrift, som vi har præsteret, hvor vi er gået videre i Champions League fra en fantastisk gruppe, det er langt, langt, langt over, hvad man kan forvente, siger Rasmus Falk.

Men det er Superligaen, der giver smør på brødet og billet til Europa, så derfor vil det gøre ondt, hvis guldet glippet, og det ser unægteligt sådan ud.

- Det er stadig Superligaen, som er det altoverskyggende, og det er derfor, det resultatmæssigt ville være skuffende ikke at kunne vinde den, men lad os vente en uge eller to med at evaluere på tingene, siger Rasmus Falk.

Jacob Neestrup stemmer i:

- Det er aldrig godkendt, hvis vi ikke vinder Superligaen. Det er sådan, det er. Det er en præmis.

- Hvis man ikke vinder Superligaen i FC København, så er det ikke godkendt, siger FCK-træneren.

Både FC Midtjylland og Brøndby skal smide point i de to sidste spillerunder, hvis FCK skal have en chance for at vinde guld.