• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Skuffet over ny FCM'er: Er han fejlcastet?

Foto: Anthon Unger

Ken Ilsø har ikke været imponeret over Armin Gigovic' start i FC Midtjylland-trøjen.

Af Jacob Quvang

Armin Gigovic var fremragende for OB i efteråret, hvor han i mange kampe var en enorm drivkraft på fynboernes midtbane. 

Derfor gav det mening, at FC Midtjylland hentede ham i januar-vinduet, men det har på ingen måde været nogen succes indtil videre.

Gigovic har ikke vist det høje niveau, som han viste frem i efteråret, og han har endnu ikke i Superligaen prøvet at gennemføre en hel kamp i FC Midtjylland-trøjen. Noget som han ellers flittigt gjorde i OB.

Armin Gigovic' start i FCM har også været en skuffelse for Viaplay-ekspert Ken Ilsø, som er i tvivl om, hvorvidt Gigovic er fejlcastet i FC Midtjylland.

- To kampe (tre kampe nu) fra start og leverer slet ikke det, som jeg havde forventet. Han har tidligere været en rigtig fin figur og en god spiller i OB. 

- Jeg synes også, at der er noget med hele den her spillestil i FC Midtjylland. Det virker som om, at det slet ikke er afstemt, om man skal spille med en enkelt liggende som Martinez dernede, eller om man skal have to liggende dernede. Det virker som om, at han på en eller anden måde har været lidt fejlcastet ind i det der, siger Ilsø til Viaplay.

Armin Gigovic er for nuværende i FC Midtjylland for resten af sæsonen, men samarbejdet kan fortsætte på den anden side af sommeren.