• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

SL-chef bekræfter: Kan sælge profil denne vinter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespilleren er en ombejlet herre, og det kan blive en mulighed, at han bliver solgt til januar.

Af Jacob Quvang

Lasse Berg Johnsen har i sine to Randers-sæsoner udviklet sig til at blive en af Superligaens bedste midtbanespillere. 

Der er også interesse efter nordmanden, og interessen kommer både fra udlandet, men også fra andre danske klubber. Han kan også blive solgt allerede til januar, fortæller Randers-sportschef Søren Pedersen til Randers Amts Avis

- Det kunne godt blive en mulighed at sælge ham denne vinter. Der er en del klubber, som har vist interesse, men det er for tidligt at sige, hvad det munder ud i. Han er en central spiller for vores måde at spille på, så egentlig vil jeg helst beholde ham indtil sommer. Men omvendt skal vi også være klar til at slå til, hvis der kommer et tilbud i en størrelsesorden, som er interessant for både ham og os, siger Søren Pedersen til mediet. 

23-årige Lasse Berg Johnsen kom til Randers fra Raufoss i januar 2021. Her afløste han André Rømer, og hurtigt viste han, at den arv var han hurtigt klar til at løfte. Søren Pedersen indrømmer også, at det vil blive svært at erstatte Lasse Berg Johnsen, såfremt han bliver solgt, men at klubben har en skyggeliste med spillere, som de følger. Derudover vil unge Mads Enggård komme ind og få en rolle, siger han. 

Lasse Berg Johnsen er noteret for 83 kampe for Randers.