Foto: Randers FC
Superliga

Superliga-klub på jagt: Tæt på ny angriber

Randers har øjnene rettet mod angriberpositionen i jagten på forstærkninger.

Randers har indtil videre hentet Simon Tibbling, Jakob Ankersen, Nikolaj Brock-Madsen, Joel Kabongo og Vincent Onovo i denne sæson, men kronjyderne er ikke færdige på transfermarkedet. Det fortæller klubbens sportsdirektør Søren Pedersen til Randers Amtsavis

Det er angriberpositionen, at Randers har rettet øjnene imod, og det er en type, som skal skille sig ud for de mere fysisk stærke spillere, de i øjeblikket har i førnævnte Brock-Madsen samt Marvin Egho og Alhaji Kamara, der alle besidder en fin fysik.

- Forhåbentlig får vi snart tilføjet en angriber med noget fart i støvlerne, og så er vi rigtig godt tilfreds med vores trup. Ender det med den store gevinst, skal de investeres på den lange bane. Jeg tror, at vi vil have svært ved at få noget ind, der kan løfte os på den korte bane, lyder vurderingen fra Søren Pedersen, der nærmer sig en afslutning på angriberjagten.

Endvidere peger Søren Pedersen på, at Randers allerede er i gang med at forhandle med en spiller, og at der er tale om en lejeaftale med en købsoption.

Torsdag aften spiller Randers mod Galatasaray, hvor vinderen af opgøret kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet.

Første opgør mellem de to hold endte 1-1 i Randers.