• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Superliga-klub på jagt: Tæt på ny angriber

Foto: Randers FC

Randers har øjnene rettet mod angriberpositionen i jagten på forstærkninger.

Af Jacob Quvang

Randers har indtil videre hentet Simon Tibbling, Jakob Ankersen, Nikolaj Brock-Madsen, Joel Kabongo og Vincent Onovo i denne sæson, men kronjyderne er ikke færdige på transfermarkedet. Det fortæller klubbens sportsdirektør Søren Pedersen til Randers Amtsavis

Det er angriberpositionen, at Randers har rettet øjnene imod, og det er en type, som skal skille sig ud for de mere fysisk stærke spillere, de i øjeblikket har i førnævnte Brock-Madsen samt Marvin Egho og Alhaji Kamara, der alle besidder en fin fysik.

- Forhåbentlig får vi snart tilføjet en angriber med noget fart i støvlerne, og så er vi rigtig godt tilfreds med vores trup. Ender det med den store gevinst, skal de investeres på den lange bane. Jeg tror, at vi vil have svært ved at få noget ind, der kan løfte os på den korte bane, lyder vurderingen fra Søren Pedersen, der nærmer sig en afslutning på angriberjagten.

Endvidere peger Søren Pedersen på, at Randers allerede er i gang med at forhandle med en spiller, og at der er tale om en lejeaftale med en købsoption.

Torsdag aften spiller Randers mod Galatasaray, hvor vinderen af opgøret kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet.

Første opgør mellem de to hold endte 1-1 i Randers.