• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SL-klub på rov i Norge: Kendt for Football Manager

Petter Skogsletten til højre i billedet. Foto: Bodø/Glimt

Den danske klub FC Nordsjælland har tilknyttet en ny træner, der er hentet i Bodø/Glimt.

Af Kenneth Jensen

Han har prøvet lidt af det hele, og efter to år som fysisk træner for talenterne i Bodø/Glimt sætter norske Petter Skogsletten kursen mod Danmark.

Her er han blevet ansat i FC Nordsjælland, bekræfter han over for Akers Avis Groruddalen.

Han skal også arbejde med talenterne i FCN og har som job at arbejde med det fysiske og motoriske.

- Det er meget ens mellem Bodø/Glimt og FC Nordsjælland, men organisationen og alt omkring FC Nordsjælland er i en klasse for sig. Klubben har egne akademier på alle kontinenter og er kendt for at udvikle talenter til førsteholdet, som man siden sælger til store klubber i de fem første ligare. Samtidig gør de det godt i Superligaen. Jeg glæder mig meget til at få lov til at arbejde med nogle af de mest spændende fodboldtalenter i Europa, siger Petter Skogsletten til Akers Avis Groruddalen.

Han lærte allerede FC Nordsjælland at kende i 2019, hvor han fik lov til at besøge klubben. Siden har kontakten været holdt ved lige, og nu har han altså fået et job i Farum-klubben, efter han faktisk af klubben blev opfordret til at søge stillingen.

- Glimt er en klub med dygtige, kompetente og hyggelige mennesker, som har passet godt på mig i to år. Det er klart, at jeg kommer til at savne dem, men sådan er fodbolden. Jeg er også helt sikker på, at jeg kommer til at trives som blommen i et æg i Danmark. Klubben har ordnet alt for mig dernede med bolig, møbler, transport og alt det, jeg kunne tænkes at skulle bruge hjælp til, fortæller han avisen.

Netop Skogsletten og Akers Avis Groruddalen har et særdeles godt forhold, for den ambitiøse træner var allerede som 14-årig første gang i avisen, da han blev "kendt" for at være skarp til Football Manager. Dengang havde han ført den lokale klub Groruddalen BK op i Tippeligaen, og det var altså nok til en større historie i den lokale sprøjte.

Nu vender han altså snuden mod Danmark og Farum.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus