SL-kometens udfordring: Skal de arbejde meget med
Foto: Getty Images
Superliga

SL-kometens udfordring: Skal de arbejde meget med

Ibrahim Osman har særligt en kompetence, han skal have forbedret gevaldigt, mener eksperter.

Ibrahim Osman var en af Superligaens store oplevelser i begyndelsen af sæsonen.

Det er imidlertid mere begrænset, hvad vi har set fra den 18-årige ghaneser de seneste uger, hvor blot en enkelt assist har været Osmans bidrag i de sidste syv kampe.

Hele sæsonen har Osman omvendt haft problemer med at finde modstanderens mål. Han har kun lavet et enkelt Superliga-scoring, og det skal forbedres, siger Mikkel Bischoff til Discovery+.

- Han har potentialet. Han er kommet langt allerede, og da Nuamah tog afsted, tænkte man: "Okay, ham her kommer bare til at gå direkte ind og overtage." Han har haft et dyk, og han skal især forbedre sit afslutningsspil.

- Han er ikke dygtig nok, når han får sine chancer, så han scorer overhovedet ikke nok mål. Men han har bare et potentiale, og han har bare noget, der er rigtig godt for FC Nordsjælland. Han har en fantastisk fart.

Flemming Povlsen er enig i analysen, men er omvendt i tvivl om, hvor meget mere der egentlig er i vente fra Osman på den front.

- Det ved jeg ikke, men det er i hvert fald noget, de skal arbejde rigtig meget på i Nordsjælland. Det tænker jeg også, de gør. De der afslutningsfærdigheder og teknikken omkring hvordan man afslutter.

- For lige så hurtig han er med bolden, når han dribler omkring modstanderne, lige så forhastet kan man godt fornemme, at nogle af hans afslutninger er. Så får han taget noget af den tendens ud, kan der godt ligge nogle flere scoringer og vente for ham.

- Jeg ser ham ikke som en spiller, der kommer til at score plus ti mål i ligaen, men jeg ser en spiller, der i den grad kan bringe ubalance i modstandernes bagerste geledder.

Hør hele Mikkel Bischoff og Flemming Povlsens analyse af Ibrahim Osman i afspilleren over artiklen.