• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SL-profil overvejer fremtiden: Forventer interesse

Foto: Rene Schütze/Getty Images

Forsvarsspiller har kontraktudløb til sommer og kan dermed forhandle med interesserede parter fra den 31. december. Og det lader til, at han vil vurdere mulighederne.

Af Kenneth Jensen

Viborg FF's sportschef, Jesper Fredberg, har allerede gjort det klart, at han gerne vil forlænge aftalen med den hollandske forsvarsspiller Lars Kramer, men den 22-årige har i sinde at vurdere sine muligheder.

Det siger den hollandske forsvarsspiller til Viborg Stifts Folkeblad.

Her gør han det klart, at han har i sinde at se på de muligheder, der kommer hans vej. Selv om han ikke afviser at forlænge aftalen med oprykkerklubben, lyder det ikke usandsynligt, at han bruger sine gode præstationer i Viborg FF til at få en større aftale andetsteds.

- Jeg forventer, at der er noget interesse, men nu må vi se, hvilke klubber der vil melde sig på banen. Og selvfølgelig skal jeg tænke over, om jeg risikerer at ende på bænken i en større klub. Men omvendt kan det også være sundt, at jeg virkelig skal kæmpe for min plads, siger Lars Kramer til Viborgs Stifts Folkeblad.

Lars Kramer, der kom til Viborg FF fra Groningen i sommeren 2019, har scoret tre gange i 15 Superliga-kampe i denne sæson, hvor han har været fast mand for Lars Friis' oprykkerklub.

- Jeg har spillet i klubben i to et halvt år, og jeg har haft en fantastisk tid, hvor jeg har lært utrolig meget. Og nogle gange når man dertil, hvor det er nok. Men så længe jeg spiller for klubben og har logoet på brystet, så kan man regne med, at jeg vil gøre mit bedste, slår Lars Kramer fast over for Viborg Stifts Folkeblad.

VFF og Lars Kramer overvintrer på ottendepladsen i Superligaen - klubben har hentet 20 point i 17 kampe. Der er 10 point ned til SønderjyskE, der er under stregen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020