• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

SL-spiller fik kræftbesked efter Eriksens kollaps

Foto: Getty Images

Den 12. juni 2021 er en dag, som Viborg-spilleren Jonas Thorsen nok aldrig glemmer. I minutterne efter Christian Eriksens kollaps i Parken fik Jonas Thorsen således meldingen om et tilbagefald i sit kræftforløb.

Af Lars Gram-Hanssen

Jonas Thorsen var mandag aften gæst i studiet på TV3-programmet 'Offside', hvor Viborg-spilleren åbnede op om det kræftforløb, han har været igennem. 

Her forklarede den tidligere AC Horsens-spiller, at der har været tale om to forløb, idet han blev ramt af et tilbagefald i sommeren 2021. 

Den dårlige nyhed fik Jonas Thorsen i minutterne efter en anden traumatisk oplevelse. 

- Det var en forfærdelig dag. Vi er taget på ferie på Anholt, med min hustru og min datter, og vi sætter os klar til at se Danmarks åbningskamp under EM. Og så falder Christian Eriksen om. Vi er helt ude af os selv og kan slet ikke forstå, hvad det er, vi lige har oplevet. Jeg har været til scanning ugen inden og ved, at der ligger et svar inde på Min Sundhed, fortæller Jonas Thorsen i programmet. 

- Så ja, i afmagt går vi ind og håber på et godt svar derfra. Og så er det der, vi kan læse noget, som vi ikke fatter noget af, men som vi godt kan forstå, at det ikke er godt. At det ikke er, som det skal være. Så den dag står fuldstændigt lysende klart. 

Den 32-årige forsvarsspiller skiftede i sommer fra AC Horsens til Viborg, og i denne sæson blevet til fire kampe, idet Thorsen har været på banen i Viborgs kampe mod B36 Torshavn, West Ham, FC København og Viby. 

Se klippet med Jonas Thorsen i afspilleren øverst i artiklen.