• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Slår fast: Godt at FCK venter med at hente Delaney

Foto: Getty Images

Det var ikke Thomas Delaney, der var mest brug for i FCK i januars transfervindue, lyder det.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney blev undervejs i løbet af denne vinter sat i forbindelse med et skifte til FC København, hvor karrieren begyndte for midtbanespilleren. I stedet blev det til et lejeophold i Hoffenheim for Sevilla-spilleren.

Det er dog ikke noget, som FCK-fansene skal være så kede af, mener fodbold-ekspert Peter Sørensen på Viaplay, som peger på at Delaneys 8'er-rolle på midtbanen ikke er det, som de står og mangler.

- Jeg synes faktisk, at det er rigtig godt, at de venter med at gøre det til det rigtige tidspunkt, fordi jeg er ikke helt sikker på, at det er 8'ere, de mangler, siger den tidligere Superliga-cheftræner og fortsætter:.

- Jeg synes, at de mangler en 6'er, hvis det er sådan, at (William red.) Clem ikke er stærk nok, hvilket han godt kan ske at være. Han har gjort et fornuftigt indtryk i de kampe, som han har spillet, lyder det fra Peter Sørensen.

For ham er det derfor interessant at se på, hvorvidt Delaney ville være en, som man skulle strække sig langt for at få ind på holdet.

- Men jeg synes ikke, at det er en 8'er. Jeg synes, at de er godt besat på 8'er-positionen. Spørgsmålet er hvor stor en forskel, han vil gøre. Han vil være god naturligvis, men vil han være det, som FCK skal gå ind og ligge boksen for. Det er jeg ikke sikker på, om jeg er enig i, siger Sørensen.

I videoen øverst i artiklen kan man også høre, hvordan Kenneth Emil Petersen ser på sagen, og for ham er der ingen tvivl om, at FCK til hver en tid skal gå efter at få Thomas Delaney til klubben.

Thomas Delaney har kontrakt med Sevilla frem til sommeren 2025.

Andre var også ude efter ham. Læs mere om det her.