Foto: Getty Images
Conference League

Hoff Thorup: Håber dommeren får en tung aften

Kian Hansen er utilfreds med sit holds pres i forbindelse med Ludogorets' afgørende scoring.

Uafgjort havde været nok til avancement, men FC Nordsjælland er ude af europæisk fodbold for denne sæson efter 0-1 i Ludogorets.

Anfører Kian Hansen græmmer sig over både holdets forspildte chancer, men også den passive tilgang til målscorer Jakub Piotrowskis afgørende afslutning godt ti minutter før tid.

Indskiftede Ibrahim Osman og Marcus Ingvartsen var lidt uden for feltets kant tættest på polakken, men forsømte at presse ham tilstrækkeligt.

- Vi blev 100 procent for passive. Når man kravler otte mand ned i feltet i en fembackkæde, skal man stadig være aggressive i midten. Vi vidste, at han ville sparke udefra. Det var slet ikke godt nok, siger Kian Hansen til TV 2 Sport X.

FCN slog tidligere i gruppespillet Ludogorets 7-1 hjemme i Farum, og Fenerbahce blev siden banket 6-1 samme sted.

Men trods ti point og en målscore på 17-7 sluttede FCN på tredjepladsen bag netop Fenerbahce og Ludogorets.

- Jeg er sådan set sindssygt stolt af vores kampagne. Vi gav os selv de bedste kort på hånden. Men vi må blive klogere, og vi må se, om vi kan komme videre og i et nyt gruppespil, siger en slagen Kian Hansen.

Billedet havde måske set anderledes ud, hvis Ludogorets-spilleren Bernard Tekpetey havde fået direkte rødt i én situation eller sit andet gule i en anden, men dommeren Ovidiu Hategan undlod at udvise ham.

Efter kampen vil FCN-træner Johannes Hoff Thorup ikke sige sin mening om dommeren direkte, men han antyder en vis utilfredshed.

- Jeg skal ikke evaluere ham. Der står et helt Uefa-apparat, der gør aftenen tung for ham. Vil jeg håbe, siger træneren til TV 2 Sport.

- Selvfølgelig er det afgørende, og det havde været glædeligt at spille 11 mod 10, men det er ikke mig, der skal afgøre det, lyder det fra Johannes Hoff Thorup.

FC Nordsjælland overvintrer som nummer fem i Superligaen og kan også se frem til to pokalsemifinaler mod AGF i foråret.

/ritzau/