• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Slagter FCM efter pinlig nedtur: Hvor står de nu?

Foto: Getty Images

TV3 Sport-ekspert er bestemt ikke imponeret over den indsats, som FC Midtjylland leverede i torsdagens pokalkamp mod Viborg.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Midtjylland blev torsdag rundbarberet af Viborg i pokalturneringen, og efter slutfløjtet var det svært at sige noget positivt om 'ulvenes' præstation. 

Albert Capellas mandskab var således bagud med hele 3-0 efter 36 minutter, og efter 3-1-nederlaget til Viborg står FC Midtjylland i en meget lidt misundelsesværdig situation. Sådan lød det efterfølgende fra TV3 Sport-ekspert Kenneth Emil Petersen. 

- Det er en helt vildt imponerende indsats, Viborg leverer. Omvendt med FC Midtjylland. Hold da op... hvor står de nu? 10 point efter FC Nordsjælland, ude af pokalen. De kan jo, heldigvis for dem, kigge mod Europa, hvor de har leveret godt. Men det, de har leveret hjemme i Superligaen, det har langt fra været godkendt. Jeg er meget overrasket, lød det således fra Kenneth Emil Petersen. 

Ifølge eksperten er det især taktisk, at det sejler for Capellas og kompagni.  

- Vi kan sagtens stå her og sige, at de har nogle gode offensivspillere og sådan noget, men målene piber ind. Deres struktur på holdet - de giver så meget plads. Det er det, der har været forskellen fra FC Midtjylland tidligere - når man har set hold spille mod FC Midtjylland, så har man haft den der følelse af: 'De får bare ikke ingenting. Der er ikke noget at komme efter. Der er lukket.' Det er fuldstændig den omvendte følelse, man sidder med nu. Og så er det lige meget, om det er Horsens, der tager til Herning, eller hvem det er. 

FC Midtjylland møder søndag Randers FC på udebane i årets sidste Superliga-runde. FC Midtjylland ligger i skrivende stund nummer otte i Superligaen, men har dog kun to point op til FC København på tredjepladsen.