Foto: IMAGO
Superliga

Slap for sit andet gule kort: Den havde været hård

Situationen med Andreas Schjelderup kan ses her.

MCH Arena, Herning (Tipsbladet): FC Nordsjælland vandt mandag med 3-2 over FC Midtjylland, men det var også en kamp, hvor Andreas Schjelderup kunne have fået dobbelt gult efter 48 minutters spil.

Som man kan se i videoen i toppen af artiklen, begik nordmanden et frispark lige på kanten af feltet, og hjemmepublikum mente, den var til endnu et gult kort og dermed en udvisning.

Men kampens dommer Mads Kristoffer Kristoffersen valgte ikke at give en advarsel i situationen.

Hvis det var endt med udvisning, mener FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup, at det havde været en forkert afgørelse. Det fortæller han til den fremmødte presse efter kampen.

- Jeg synes, den havde været hård, hvis han skulle have haft gult kort for den, fastslår FCN-træneren.

Få minutter efter frisparket scorede FC Nordsjælland til 2-0. Det første gule kort til Andreas Schjelderup kom efter 31 minutter.

Hoff Thorup har desuden meget godt at sige om den unge nordmand efter kampen, som han havde givet en særlig rolle i opgøret.

- Jeg synes, Schjelderup har været god over en længere periode, og han har været afgørende for os i flere kampe. Det har virket godt, når vi møder hold med fysisk stærke forsvarsspillere, så lægger vi Ibrahim Osman ind i midten, så han kan løbe med dem, siger han og fortsætter:

- Og så åbner det plads til sådan en som Schjelderup, der kan komme meget mere på bolden, og som så hjælper os til at sætte nogle chancer op derfra, lyder det fra Johannes Hoff Thorup.

Næste opgave for Farum-mandskabet er mod FC København på hjemmebane.