• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Slog klokkeværket i jubelscene: Gør det gerne igen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lyngby-spilleren var yderst tilfreds med De Kongeblås spil mod AaB, selvom det sluttede i en pointdeling. Og så kom han også selv galt afsted i en jubelscene.

Af Victor Risager & Sebastian Stanbury

Det så længe ud til, at Lyngby Boldklub ville tage deres første sejr i kvalifikationsspillet over AaB mandag aften, men i kampens allersidste formåede nordjyderne alligevel at sikre et enkelt point.

På et direkte frispark fra kanten af feltet sendte norske Iver Fossum nemlig bolden i mål, og så sluttede det i stedet med 2-2 og en pointdeling. Men efter kampen kunne Lyngbys midtbanekriger Mathias Hebo Rasmussen imidlertid se lyst på situationen.

- Jeg er faktisk ikke engang ærgerlig. Jeg synes, vi spiller en fed form for fodbold, så vi ville selvfølgelig gerne have haft tre point, og det er ærgerligt, at de scorer to sekunder før slutfløjtet. Det må vi lære af og lukke kampen noget før. Men fed måde vi spiller på, og jeg tror også, at det er fedt at se på udefra. Det skal nok komme, hvis vi spiller sådan her, siger han til tipsbladet.dk efter kampen. 

I kampens første halvleg havde Lyngby Boldklub haft et hav af chancer, men de fik ikke sendt kuglen i kassen.

Det gjorde AaB til gengæld kort efter pausen, hvor Mathias Ross fik sat gang i scoringen med et hovedstødsmål. Det lod Lyngby sig dog ikke slå ud af, og kort efter fik De Kongeblå også sendt bolden i mål to gange og vendt kampen.

- Vi er sådan lidt ligeglade, om vi kommer bagud eller foran. Vi spiller på samme måde - dejlig offensiv og aggressiv fodbold. Det ryster os ikke at komme bagud. Tværtimod ved vi så, at vi skal op og lave et par kasser, siger Mathias Hebo Rasmussen.

Og netop i forbindelse med jubelscenen efter Lyngbys andet mål, som Emil Nielsen satte i kassen, kom Mathias Hebo Rasmussen imidlertid galt afsted.

- Jeg får Emils albue lige i kuglerne. Jeg får et chok og den får et chok, men det var det værd. Det var dejligt at lave en assist til Emil, der spiller en rigtig flot kamp. Jeg bliver gerne skadet i flere jubelscener, bare vi scorer nogle mål, griner midtbanespilleren, der også få minutter senere blev ramt af en bold i den nedre maveregion.

Trods det ene point er Lyngby stadig næstsidst i Superligaen, hvor de ligger til nedrykning.

- Vi er stadig seks point bagud, så vidt jeg ved. Det er klart, at vi kigger en del på tabellen, men lige nu kigger vi meget på os selv, siger Hebo

Næste opgave for Lyngby bliver mod Superligaens bundprop, AC Horsens, i weekenden. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020