Video : Tipsbladet
Superliga

SL's fedeste navn skifter: Her er hans nye klub

21-årig midtbanespiller forlader OB og Superligaen ved kontraktudløb. Han har allerede sin nye klub på plads.

Han havde Superligaens måske nok fedeste navn, men fremadrettet skal den titel finde ny ejermand, da Tarik Ibrahimagic snart ikke længere kan kalde sig for Superliga-spiller.

Midtbanespilleren har kontraktudløb i OB om tre ugers tid, og i B.T.-podcasten Transfervinduet bliver det nævnt, hvor han skal spille fremadrettet.

Og han er færdig i Superligaen for denne gang.

Den 21-årige midtbanespiller, der var en del af en talentfuld årgang i Odense-klubben, skal fremadrettet tørne ud for Næstved BK, der i næste sæson spiller i den næstbedste danske række, NordicBet Ligaen. Klubben er oprykker fra 2. division.

Tarik Ibrahimagic står noteret for syv Superliga-kampe for OB. I alt har han spillet bare 93 minutters fodbold i landets bedste række. Han slog dog ikke igennem og fik ikke forlænget sin aftale med fynboerne.

Nu får han muligheden for at bygge på i 1. division hos Næstved. Og han kan i øvrigt kigge mod sin gode ven Anders Klynge. For Klynge, som Ibrahimagic spillede med i OB, kom til Silkeborg på en fri transfer før sæsonen 2020/2021. Her har han udviklet sig godt og var for et par uger siden med til at vinde bronze med det midtjyske mandskab.

Ibrahimagic kan håbe, at hans karriere udvikler sig på samme måde.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.