Video : Tipsbladet
Superliga

Ballade i FCK: Stjerne smidt hjem

Det blev til en tidlig hjemrejse for FCK-spilleren, da de var i Portugal.

Under FC Københavns træningslejr i vinterpausen i Portugal er det nu kommet frem, at deres rutinerede forsvarsspiller David Khocholava havde forbrudt sig på de interne retningslinjer i klubben.

Det kan Onside fortælle søndag aften.

Det betød efter sigende, at Khocholava blev sendt hjem af klubben, og i et interview med FCK-cheftræner Jacob Neestrup bliver der spurgt ind til sagen.

- Jeg kan bekræfte, at han tog hjem. Jeg kan ikke bekræfte, at der har været en kontrovers med mig eller David Khocholava, og det havde jeg også kunne bekræfte, hvis I havde gidet at ringe til mig i stedet for at ligge og kontakte FC Københavns spillere på diverse sociale medier og bede dem om at udtale sig uden for citat, siger han og fortsætter:

- Mig og David Khocholava, vi har ikke haft en kontrovers, men det er rigtigt, at han tog hjem. Men vi har det godt og kører på, lyder det fra Neestrup.

Derudover slår han fast, at han har været på krammer med Khocholava siden hjemkomsten fra træningslejren.

- Som jeg siger, så kan der være en disciplinærsag eller ej, men udgangspunktet det er, at der ikke har været en kontrovers med mig eller David. Og han træner hjemme på Frederiksberg i dag, og når jeg kommer ind i morgen, så får han en kæmpe krammer, ligesom han har fået alle andre dage efter, at jeg er kommet hjem fra Portugal.

- Nogle gange er det sådan, at du kan kalde det 'disciplinærsag' eller ej. Men en kontrovers har der ikke været, fastslår FCK-cheftræneren.

Neestrup vil dog ikke komme nærmere på, hvad der ligger bag hjemturen for Khocholava.

Øverst i artiklen kan man også høre, hvad FCK-sportsdirektør Peter Christiansen har at sige til sagen.