• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Helenius svarer på spørgsmål om AaB-retur

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg-bomberen fik mandag et spørgsmål, om han en dag kunne vende tilbage til AaB, hvor han brød igennem og fik sit store gennembrud.

Af Kenneth Jensen

Han er blevet 30 år, angriber Nicklas Helenius, men der er stadig store drømme og ambitioner for Silkeborg IF-angriberen.

Angriberen har allerede oplevet op- og nedture i sin karriere, men drømmen om udlandet har angriberen stadig.

Mandag i Offside-studiet blev han spurgt ind til, om der også er ambitioner om at vende tilbage til AaB, hvor han fik sit gennembrud, en dag, og svaret, ja det var lidt kryptisk.

- Jeg har ikke fået nogen henvendelse fra AaB. Jeg er ufatteligt glad for at være i Silkeborg, og jeg har en sidste drøm om udlandet, det har jeg også sagt et par gange, men AaB vil altid have en stor plads i mit hjerte og er jo min klub. Det er svært at sige, jeg er også 30 år nu, så der er ikke så lang tid tilbage af min karriere, sagde Nicklas Helenius i interviewet med Offside og forklarede senere:

- Det er et svært spørgsmål. Det kunne også være efter karrieren, at jeg kunne komme ind og lave noget. Det vil jeg ikke udelukke.

Se klippet med Silkeborg-angriberen i afspilleren øverst. Her røber Nicklas Helenius også mere om en prank, han lavede på Kasper Risgård.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020