• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

SønderjyskE ærgrer sig: Det provokerer mit konkurrencegen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sønderjyske-træner Glen Riddersholm ærgrer sig over, at klubben må gå tidligt på ferie efter kampen mod Lyngby onsdag aften. Klubben mister både værdifulde kampe og penge, lyder begrundelsen.

Af Andreas Arp

Det fører til frustration i SønderjyskE, at pokalmestrene allerede kan gå på sommerferie efter onsdagens opgør mod Lyngby. Der er nemlig flere ulemper ved ikke at få lov til at spille videre.

Det siger både sportschef Hans Jørgen Haysen og cheftræner Glen Riddersholm i et interview med JydskeVestkysten.

- Grundlæggende irriterer det mig, hvis vi skal stå i de officielle annaler som nummer ti, hvis vi reelt kunne have været nummer syv. Det provokerer mit konkurrencegen og min mentalitet. Men det er nu engang den præmis, vi spiller under, siger Riddersholm til avisen.

Da Sønderjyske allerede er kvalificeret til europæisk fodbold på grund af pokaltriumfen, er de automatisk udelukket fra de kommende Europa-playoff-kampe mellem de fire bedste hold fra de to nedrykningspuljer. 

Mens både AC Horsens, Randers FC og OB skal ud i flere kampe om europærisk fodbold, kan SønderjyskE altså allerede gå på sommerferie efter Lyngby-kampen i denne uge.

Kampene er dog også med til at afgøre de endelige placeringer fra syv til ti og dermed også, hvor mange tv-penge hvert hold kan indkassere efter sæsonen. Kampen om de ekstra penge og de ekstra tilskuerindtægter ved flere kampe, må SønderjyskE dog se bort fra.

Sønderjyderne vil derfor hellere have spillet de resterende kampe, fortæller sportschef Hans Jørgen Haysen til JydskeVestkysten.

SønderjyskE møder Lyngby onsdag aften klokken 20.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus