• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-chef om ny angriber: Har nogle vanvittige forudsætninger

Foto: Getty Images

Haji Wright har nogle vanvittige forudsætninger, siger Hans Jørgen Haysen, der håber, at SønderjyskE kan forløse amerikanerens potentiale.

Af Victor Risager

SønderjyskE har sikret sig en offensiv forstærkning forud for den kommende Superliga-sæson i form af angriberen Haji Wright.

Den 22-årige amerikaner råder over et flot cv, der blandt andet tæller syv førsteholdskampe for selveste Schalke 04 samt næsten 30 scoringer for Schalkes ungdomshold. På seniorniveau har angriberen imidlertid ikke brudt igennem endnu, og i sidste sæson spillede han 22 kampe uden at score for hollandske VVV-Venlo.

Læs også:SønderjyskE henter tidligere Schalke-talent

I SønderjyskE håber man på, at man kan forløse den 193 centimeter høje angribers potentiale.

- Det er en spiller, der har haft nogle vanvittige forudsætninger, og som stadig har det, men han mangler det endelige gennembrud i en liga. Her har vi i flere sæsoner vist, at vi har været gode til at tage spillere ind, som man kan se kan en masse ting, men lige mangler den sidste kode til at knække det, før det kan komme ud i fuldt flor, og det er Haji Wright et godt eksempel på.

Læs også:Ny SønderjyskE-målmand vil kæmpe med om titler

- Vi får en spiller, der har noget størrelse, og på den måde er han en anderledes angriber, end dem vi har i forvejen. Han skal tage konkurrencen op med Peter Christiansen og Anders K. Jacobsen, men han giver os også nogle andre strenge at kunne spille på i kraft af sin fysik og højde, hvilket har været vigtigt i profilen. Vi glæder os til at bygge på ham og udvikle ham yderligere i vores setup, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Haji Wright har i første omgang fået en toårig aftale i SønderjyskE, men aftalen kan forlænges med yderligere et år.

Læs også:SønderjyskE henter australsk keeper

Læs også:2. divisionsklub kiggede nærmere på FCM-spiller i testkamp

Superliga

Mere Superliga

Fokus