• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE henter tidligere Schalke-talent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE henter angriber med fortid i Schalke 04.

Af Victor Risager

SønderjyskE har haft en travl transferweekend. 

Først kunne de præsentere den australske keeper Lawrence Thomas på en toårig aftale, og nu har klubben også sikret sig en forstærkning til offensiven. De henter således angriberen Haji Wright, der er 22 år og har en fortid i Schalke 04.

Læs også:SønderjyskE henter australsk keeper

Han har fået en toårig aftale med option på yderligere et år, meddeler sønderjyderne på sin hjemmeside søndag eftermiddag. 

Haji Wright har spillet syv Bundesliga-kampe for Schalke og har også spillet for VVV-Venlo i Holland, og han ser frem til at fortsætte karrieren i Danmark. 

- Selvom jeg kun er 22 år, har jeg spillet mange år i Europa. Blandt andet i Bundesligaen og Æresdivisionen. Det har jeg lært rigtig meget af, og jeg vil tage alle mine erfaringer med til min tid i SønderjyskE.

- Jeg er en stor og stærk fodboldspiller. Derudover har jeg en fin teknik, mens jeg er god til at afslutte, når jeg får chancen foran mål. Derudover har jeg en masse energi på banen, og jeg er en meget dedikeret spiller.

- Jeg har mange mål med mit ophold i SønderjyskE. Først og fremmest skal vi vinde en masse kampe, men jeg vil også vinde nogle trofæer med klubben. Derudover vil jeg score en masse mål, så jeg kan hjælpe holdet til det, siger Haji Wright til SønderjyskE's hjemmeside. 

I sidste sæson spillede han 22 kampe i Æresdivisionen for VVV-Venlo, men han kom ikke på måltavlen. Tidligere har han dog scoret godt med mål for Schalkes U19-hold og andethold. 

Læs også:Flere forstærkninger på vej i SønderjyskE

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus