1. division

Voldsom SønderjyskE-nedtur: Kom ned på jorden

Med et nederlag på 0-4 til FC Helsingør smed Sønderjyske for første gang i sæsonen point i 1. division.

Efter en flot sæsonstart kom Sønderjyske tirsdag ned på jorden igen.

Her fik klubben således en lussing af FC Helsingør, der med en udebanesejr på 4-0 pådrog superliganedrykkerne deres første nederlag i denne sæson i fodboldens 1. division.

Allerede ved pausen var spændingen så godt som væk. Her førte gæsterne med 3-0. Alexander Lyng havde scoret til både 2-0 og 3-0.

Kun et par minutter inde i anden halvleg blev det 4-0, og så var kampen lukket. Som anden halvleg skred frem, forlod de sønderjyske fodboldfans stadion i Haderslev.

Inden tirsdagens kamp havde Sønderjyske vundet alle sine fire første kampe i denne sæson. Det samme har Vejle, og klubben skal onsdag forsøge at holde den stime kørende mod Næstved.

Hvidovre udnyttede tirsdag Sønderjyskes nederlag til i hvert fald for en stund at hoppe op på tabellens førsteplads. Det skete med en knusende sejr på 5-1 over Fremad Amager.

Der stod 4-0 ved pausen, efter at Matti Olsen og Frederik Carlsen begge havde scoret to mål.

Det endte også med en storsejr, da HB Køge tirsdag aften tog imod Nykøbing FC, som blev slået med 4-0.

Vendsyssel sejrede ligeledes i mødet med Hobro. Det var dog blot med de beskedne cifre 1-0.