• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division /ritzau/

Så vildt comeback: Tre SønderjyskE-mål i overtiden

Foto: Getty Images

Nykøbing FC, som er uden sejre i 1. division, smed i overtiden en 2-0-føring og tabte 2-3 til Sønderjyske.

Af /ritzau/

Nykøbing FC har fået en forfærdelig start på sæsonen, og lørdag blev den endnu værre.

Her var 1. divisions bundprop ellers godt på vej til at tage sæsonens første ligasejr, da Sønderjyske var på besøg.

Nykøbing førte 2-0, da kampuret rundede 90 minutter, men da dommeren fløjtede af, stod der 3-2 til gæsterne efter et utroligt comeback i tillægstiden.

Først reducerede Emil Berggreen på et straffespark. Så udlignede Marc Dal Hende, inden Rasmus Wikström fuldendte comebacket med sin scoring til 3-2.

Nykøbing FC har nu spillet 11 ligakampe i denne sæson med blot to point til følge. Væsentligt bedre går det for Sønderjyske, der med sejren holder snor i topholdet Vejle.

Sønderjyske ligger på tredjepladsen med to point op til Vejle. Hvidovre ligger imellem de to hold.

Det var et sønderjysk selvmål, der gjorde det til 1-0 for Nykøbing efter en halv times spil.

Emil Berggreen endte i den uheldige hovedrolle, da han i eget felt efter en halv times spil satte hovedet på et Nykøbing-indlæg, så bolden røg i en bue over målmanden og i nettet.

I anden halvleg pressede Sønderjyske på for at udligne, men nærmest ud af ingenting blev det altså i stedet 2-0, da Luca Kjerrumgaard i 85. minut hamrede bolden op i målhjørnet.

Men bedst som det lignede en sjælden Nykøbing-sejr, fik Sønderjyske altså vendt kampen på hovedet med sit vilde comeback.

Hvis de 600 fremmødte tilskuere undervejs havde lidt svært ved at holde styr på, hvilket hold der gjorde hvad, var de lovligt undskyldt.

Begge hold spillede således i Nykøbing FC-trøjer. Sønderjyske var taget til kampen med den overbevisning, at man kunne spille i sine lyseblå trøjer, men det var dommeren uenig i før kampstart. Så Sønderjyske måtte låne Nykøbings hvide udebanetrøjer.

Tidligere lørdag vandt Vendsyssel 4-1 over FC Helsingør. De to hold ligger henholdsvis på fjerde- og sjettepladsen med fem og syv point op til topholdet Vejle.

/ritzau/