Tingager stanger AGF til vigtigt point

Sønderjyske hænger i med neglene i Superligaen, efter holdet indkasserede sent og spillede 1-1 mod AGF søndag.

Sønderjyske har stadig en matematisk mulighed for at sikre sig overlevelse i Superligaen, selv om holdet indkasserede sent og spillede 1-1 mod AGF i Superligaens nedrykningsspil på Ceres Park.

Afstanden til AGF på tiendepladsen er fortsat otte point med tre kampe tilbage af sæsonen.

Derudover skal Haderslev-klubben også forbi Vejle Boldklub, som ligger et point foran på 11.-pladsen, hvorfor det ser umådeligt svært ud for sønderjyderne.

Hjemmeholdet skabte fra siderne de største chancer fra kampens start, selv om gæsterne kom foran efter et kvarters spil.

Sønderjyske så bedre ud efter holdets mål, men et højt pres fra AGF gjorde det svært at afværge chancer til aarhusianerne, der flere gange manglede skarphed foran mål.

AGF havde svært ved at lukke op for Sønderjyskes forsvar i anden halvleg, men et højt pres mod kampens slutning betalte sig og gav hjemmeholdet et enkelt point.

Sønderjyskes forsvarsspiller Duplexe Tchamba bragte sit hold foran 1-0 på en nedfaldsbold fra et hjørnespark i kampens 15. minut.

Hjemmeholdets kantspiller Jon Thorsteinsson havde flere muligheder fra venstre side af feltet, hvor han også blev spillet fri i det 28. minut uden at lægge bolden i nettet.

Sønderjyskes angriber Peter Christiansen havde et skud mod mål ude fra efter gæsterne vandt bolden højt på banen i det 59. minut.

AGF udlignede i det 87. minut, da forsvarsspilleren Frederik Tingager kom højest på et indlæg og dirigerede bolden i mål til slutresultatet 1-1.