Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

SønderjyskE henter amerikansk offensivspiller

Foto: SønderjyskE

SønderjyskE styker offensiven med den 20-årige amerikaner Jose Gallegos.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Den unge amerikanske offensivspiller Jose Gallegos bliver udstyret med en kontrakt fremt til 2026, hvor han kommer til fra San Antonio FC.:

- Jose er en ung spiller med et kæmpemæssigt potentiale, som vi har haft et godt øje til længe, og som vi i de sidste seks måneder har scoutet intensivt. Han har imponeret i USL i denne periode, og vi er enormt glade for, at han har skrevet en lang aftale med SønderjyskE, siger SønderjyskE's sportsdirektør, Esben Hansen.

Han har også fået sin fodboldopdragelse i San Antonio, hvor han startede på akademiholdet, men har senest gjort sig i USL. Den vævre offensivspiller har sine kvaliteter i det fremadrettede spil og på den sidste tredjedel af banen:

- Jose har store kompetencer i offensive 1-1-situationer, og han er samtidig en hårdtarbejdende karakter, der passer godt ind i vores fodboldklub. Jose´s offensive kvaliteter kommer til at hjælpe os i fremtiden, og vi ser meget frem til at få ham ind i gruppen, så han hurtigst muligt kan blive integreret sportsligt og socialt blandt sine nye holdkammerater.

Han spillede 32 kampe i sidste sæsons USL og scorede syv mål.