• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-keeper håber på landsholdsudtagelse

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den australske keeper har et håb om, at præstationerne i SønderjyskE kan få ham tættere på landsholdet.

Af Victor Risager

SønderjyskE skiftede i sommer ud på målmandsposten, hvor de sagde farvel til Sebastian Mielitz og goddag til Lawrence Thomas. Og den udskiftning er de formentlig meget godt tilfredse med i Haderslev.

Lawrence Thomas har vist sig vigtig for sønderjyderne i efteråret, hvor australieren blandt andet sikrede sig en plads på Efterårets Hold i Superligaen, som Tipsbladet lavede.

Selv håber SønderjyskE-keeperen også på, at præstationerne bliver bemærket i hjemlandet Australien. Han håber, at det kan hjælpe ham med at sikre en plads i den australske landsholdstrup, der inden længe skal spille om en plads til VM i 2022.

- At komme hertil er naturligvis et skridt op og forhåbentlig vil jeg blive bemærket. Det håber jeg bestemt, siger Lawrence Thomas til The World Game og tilføjer:

- Man kigger på Mitch Langerak (reservemålmand på landsholdet, red.), og hvor godt han har spillet. Det gør, at man også vil løfte sit eget spil til et andet niveau. Selvfølgelig vil jeg meget gerne være en del af landsholdet.

Lawrence Thomas understreger samtidig, at det ikke kun var landsholdsdrømmen, der fik ham til at søge væk fra Melbourne Victory i hjemlandet.

- Det vigtigste ved mit skifte hertil var at kunne spille - jeg ville ikke tage til en klub og sidde på bænken. Jeg talte med klubben og målmandstræneren, og de troede, det ville være et godt springbræt. Det var tid til en ny udfordring, siger han.

På det australske landshold er Mathew Ryan fra Brighton & Hove Albion førstevalget, mens førnævnte Mitchell Langerak og Andrew Redmayne senest har været med som reserver.

28-årige Lawrence Thomas har sin landskampsdebut til gode.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus