SønderjyskE og OB delte i kold testkamp

Testkampen mellem SønderjyskE og OB endte 1-1. Målene blev scoret af Ayo Okosun og Peter Christiansen.

Mens SønderjyskE allerede var i aktion forleden, var dagens testkamp årets første for OB. De to Superliga-klubber mødtes i bidende kulde i Bramdrupdam, cirka på halvvejen mellem Odense og Haderslev, og også i kampen delte de lige over.

Opgøret endte 1-1 efter en målløs første halvleg. I pausen skiftede begge hold så alle 11 spillere hver, og inden for et minut var der scoret. Det var Peter Christiansen, der headede SønderjyskE foran.

Se det mål her:

Føringen holdt indtil det 70. minut, da Ayo Simon Okosun brød igennem i venstre side af feltet og sparkede bolden fladt i mål. Ingen af holdene scorede yderligere, og dermed endte kampen uden vinder.

SønderjyskE slog forleden Aarhus Fremad med 6-0 og spiller sin næste testkamp på onsdag. Det er mod Silkeborg IF.

Kampen var som nævnt OB's første i 2021. Den næste af slagsen er om en uge, når Esbjerg fB lægger vejen forbi Odense.