• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE om direktør-emne: Det er et godt navn

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Sønderjyderne er blevet sat i forbindelse med en Superliga-konkurrents direktør. Nu kommenterer de selv på rygtet.

Af Victor Risager

SønderjyskE kunne for nylig meddele, at de er på jagt efter en ny fodbolddirektør, og lørdag kunne man hos Ekstra Bladet læse, at Henrik Tønder er en mand, sønderjyderne “kigger sultent” efter til den post.

Henrik Tønder er aktuelt administrerende direktør i Vejle Boldklub, men har en fortid i den sønderjyske fodboldklub, og han passer ifølge avisen på den profil, som SønderjyskE leder efter.

De rygter blev SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen forholdt af TV3 Sport inden søndagens kamp mod AC Horsens, og han skjuler ikke, at han kender og er imponeret over Henrik Tønder.

- Nu kommenterer vi ikke på navne i den fase, vi er i. Vi skal ud og finde en fodbolddirektør til SønderjyskE-projektet, og lige nu er der en stor kandidatliste. Den liste skal snævres ind i den kommende tid, og det er det, vi arbejder på, siger Klaus Rasmussen til TV3 Sport.

- Men jeg må da absolut smile og sige, at Henrik Tønder kender jeg rigtig godt, så det er fortjent, at han bliver nævnt som et emne. Så må i prøve at spørge Henrik om det. Det er et godt navn, synes jeg, og jeg kan kun sige det bedste om Henrik, så det ville være fint, hvis han er på den snævre liste, når vi kommer videre. 

SønderjyskE og Vejle Boldklub kæmper i øjeblikket i bunden af Superligaen, hvor de to er á point, omend sønderjyderne har spillet en kamp færre.

En af SønderjyskE-spilerne har kommenteret på, hvordan de forskellige ændringer i klubbens ledelse har påvirket truppen. Det kan du læse mere om her.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus