• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

SønderjyskE overvejer offensiv forstærkning

SønderjyskE overvejer offensiv forstærkning
Illustration

SønderjyskE's mange skader i offensiven kan tvinge dem ud på transfermarkedet inden deadline. Sportschef Ole Nielsen overvejer forskellige muligheder.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Johan Absalonsen, Kenneth Fabricius, Ayoub Sørensen, Bo Storm og Tommy Bechmann har alle døjet med skader i starten af denne sæson. Det har tvunget SønderjyskE til at stille alternative angreb, hvor blandt andet midterforsvareren Hallgrimur Jonasson er blevet prøvet af på toppen.

Heldigvis for Haderslev-klubben fik Tommy Bechmann 20 minutter i fredags mod AGF, mens det endnu er uvist, hvor længe de fire andre må sidde udenfor. Sportschef Ole Nielsen overvåger skadessituationen nøje, mens han overvejer, om klubben skal hente en offensiv forstærkning inden transferdeadline mandag ved midnat.

- Det har været rigtig problematisk for os, at vi har haft fem offensivspillere ude med skader. Det tror jeg ikke ret mange Superliga-trupper ville kunne klare. Vi følte, vi var godt besat med dem, vi havde, men det er ikke optimalt at rokere så meget rundt. Vi overvåger vores skadessituation, men vi kender ikke 100 procent omfanget af skaderne, og vi har nogle emner, som vi kigger på, men vi har endnu ikke endelig besluttet os for, om vi gør noget, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

I sommerpausen har SønderjyskE sagt farvel til deres største salgsobjekt Lasse Vibe, og derfor regner klubben heller ikke med, at der sker flere salg før transferdeadline.

- Umiddelbart forventer vi ikke at miste nogen af dem, vi har, så vi forventer ingen salg, siger Ole Nielsen, der dog alt i alt regner med at få nogle travle dage op til mandag den 2. september.

- På den ene eller den anden måde bliver der altid noget aktivitet i sådan en periode her.

Ud over Lasse Vibe har SønderjyskE også sagt farvel til Eyjolfur Hedinsson, Thomas Hansen, Rasmus Hansen, Kenneth Stenild, Gill Swerts, Kenan Hajdarevic og Rabiu Afolabi. De har til gengæld hentet Bo Storm, Ayoub Sørensen, Adama Guira og Mark Gundelach, mens Kenneth Fabricius er kommet tilbage fra sit lejeophold i Esbjerg.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020