1. division

Jokker i spinaten efter tomålsføring

Vendsyssel FF leverede et flot comeback ude mod Sønderjyske, som smed en 2-0-føring i anden halvleg.

To mål efter hjørnespark i anden halvleg blev dyrebare for Sønderjyske, som smed en 2-0-føring og spillede 2-2 hjemme mod Vendsyssel FF.

Dermed mistede Sønderjyske et skridt i den tætte topkamp i den næstbedste danske fodboldrække.

Det uafgjorte resultat efterlader Sønderjyske på tredjepladsen med 20 point efter 10 kampe. Vejle og Hvidovre topper rækken med 24 og 23 point. Kun de to bedste hold rykker op i Superligaen.

Sønderjyske, der er nedrykker fra Superligaen, har et mål om oprykning, og derfor er pointtabet bittert for Henrik Hansens tropper.

- Vi spilede en første halvleg, hvor vi var i fuld kontrol, men efter at Vendsyssel fik reduceret i starten af anden halvleg, overtog de kampen.

- De angreb os gennem en masse dødbolde og indlæg, og de fik et fysisk greb om kampen, som vi ikke formåede at komme ud af, siger Henrik Hansen til klubbens hjemmeside.

På et mål efter 88 minutter headede Vendsyssels stærke midtstopper Tobias Anker 2-2-målet i nettet efter et hjørnespark.

Sønderjyskes Maxime Soulas magtede ikke at følge med Tobias Anker, som kom med stor fysik og fart bagest i feltet.

Reduceringen til 1-2 kom også efter et hjørnespark, hvor indskiftede Lasse Steffensen headede bolden i mål efter 47 minutter.

Med de to mål i starten og slutningen af anden halvleg fik Vendsyssel leveret et comeback.

Sønderjyske havde domineret størstedelen af første halvleg. Især i det første kvarter var Vendsyssel udspillet og kom af samme grund bagud 0-2.

Allerede efter fire minutter bragte angriberen Emil Frederiksen med en lang tå hjemmeholdet foran 1-0. Oplægget kom fra en stikning fra anfører Marc Dal Hende.

Efter et kvarter øgede midtbanespilleren Sefer Emini til 2-0 efter et oplæg med hælen fra Emil Frederiksen.

- Første halvleg spillede vi stort set perfekt, hvor vi spillede flot på alle parametre, men lige nu fylder skuffelsen over de to tabte point det hele, siger Henrik Hansen.

Vendsyssel kæmpede sig flot tilbage i kampen og har med det uafgjorte resultat 17 point som nummer seks i rækken.