• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-træner før OB: Handler ikke kun om friske ben i øjeblikket

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE skal drage nytte af deres selvtillid i deres kommende Superliga-kampe, mener Glen Riddersholm.

Af Victor Risager

SønderjyskE vandt onsdag aften pokalfinalen, og allerede lørdag skal de i aktion igen. Glen Riddersholms tropper altså gang i et tæt program, men det betyder ikke nødvendigvis mange udskiftninger på holdet.

Til Der Nordschleswiger fortæller cheftræneren således, at friske ben ikke er alfa og omega i øjeblikket, men at det mentale også vil være afgørende.

- Det er ikke kun et spørgsmål om, hvem der har friske ben i øjeblikket. Det mentale vil være afgørende, men hvis resultaterne er rigtige, vil alt være meget lettere. Og vi er nødt til at bruge vores selvtillid til at fortsætte med det, vi gjorde, og hvordan vi gjorde det, siger Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger og tilføjer:

- Udgangspunktet er ikke nyt, selvom vi nu er foran Lyngby i tabellen og vandt pokalturneringen. Fra begyndelsen af denne nedrykningspulje vidste vi, at vi var nødt til at kæmpe for vores eksistens. Intet har ændret sig. Vi kan ikke tænke nu, at vi har noget at tabe, fordi så mister vi den friskhed, vi havde i tidligere kampe. Det er vores vigtigste opgave.

SønderjyskE kan med lidt held sikre sig endnu en sæson i Superligaen i denne weekend. Formår sønderjyderne at slå OB, mens Lyngby taber til Silkeborg, vil de således være matematisk sikre på at undgå nedrykning.

Til gengæld kan der også blive lagt i kakkelovnen til en sand gyser, hvis SønderjyskE taber til OB, og Lyngby vinder over Silkeborg. I så fald vil SønderjyskE og Lyngby være á point, før de mødes på Lyngby Stadion i næste uge i den sidste runde i nedrykningspuljen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus