Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE vil indberette FC København

FC København oplyste en urigtig startformation, og det har SønderjyskE tænkt sig at indberette hovedstadsklubben for.

En time før kickoff meldte FC København ud, at man stillede op i en 3-4-1-2-formation mod SønderjyskE med blandt andre Jens Stage i forsvaret.

Det var et klart røgslør fra vicemestrene, der spillede 4-3-3 i sejren over SønderjyskE.

Og det må man ikke.

Reglerne foreskriver, at en klub er forpligtet til at melde den rigtige formation ud før kampstart, og gør den ikke det, koster det en bøde på 25.000 kroner, hvis modstanderen vælger at indberette det.

Det undlod SønderjyskE-træner Glen Riddersholm ikke at påtale under kampen - hør selv i videoen herunder:

Vil indberette FC København
SønderjyskE-træneren tillægger ikke sit udbrud den store betydning.

- Nu lever vi i en tid, hvor der ikke er mennesker på stadion, og så bliver det sådan noget der, vi skal stå og tale om. Hvis man farer i flint over det... altså, det er fodbold. Der er ikke så meget i det, siger Glen Riddersholm til Canal 9.

Er det noget, I vil indberette?

- Det er jeg ret sikker på. Men det er bare for princippets skyld. Vi spiller med nogle regler indenfor kridtstregerne, og samtidig har vi nogle regler udenfor, som er blevet besluttet af Divisionsforeningen. Så sådan er det, siger Riddersholm og tilføjer:

- Det er ikke første gang, vi har set det. Jeg havde bare ikke troet, FC København skulle ty til det. Det var sådan noget, vi måske burde gøre der, hvor vi er. Taktik er de svages våben, og jeg synes, FC København har al mulig grund til ikke at bevæge sig ud af den sti. 

FC København vandt opgøret 3-1.