• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK's tidligere cheftræner undrer sig over, at ingen i ledelsen stiller sig op ved siden af Carsten V. Jensen midt i stormvejret af kritik.

Af Thomas Pyndt

I sidste fredags udgave af Tipsbladet noterede den tidligere FCK-træner Ståle Solbakken, at det uanset hvad var vigtigt, at Carsten V. Jensen blev i klubben, og sådan endte det også.

En kort pressemeddelelse efter bestyrelsesmødet i Parken Sport & Entertainment fredag fortalte, at man skulle have ny cheftræner, og at Carsten V. Jensen fortsætter sit job som sportsdirektør. Den nyhed afstedkom selvfølgelig en del skriverier om fyring af CV, mens sportsdirektøren heller ikke var i høj kurs på diverse debat-fora. De reaktioner undrer ikke Ståle Solbakken, men han undrer sig over, at der ikke er blevet bakket mere op om sportsdirektøren udadtil fra ledelsen.

- Det er ikke FCK, som jeg husker det. CV gjorde det rigtige tilbage i januar, for kulturen i klubben er det vigtigste, og da han så, at det ikke gik den rigtige vej, tog han et stort ansvar på sig. Han viste, at han er en leder, der sætter klubben før sig selv, og derfor savner jeg en udmelding, der virkelig støtter CV i stedet for den korte pressemeddelelse.

- Selvfølgelig skal han evalueres indadtil, og det kan også godt være, at han lavede en fejlansættelse i Roland Nilsson, men han fortjener altså også en tak for det, han har gjort i en vanskelig tid for klubben, for at have taget det ansvar, han har gjort. Og om støtten så skal komme fra Anders Hørsholt eller bestyrelsen er egentlig lige meget, bare den er der, og at den også er der udadtil. For CV er den vigtigste mand i fodboldklubben, og han burde beskyttes noget mere, mener Ståle Solbakken.

Den holdning er bestyrelsesmedlem Niels-Christian Holmstrøm nu ikke enig i.

Men hvad mener Holmstrøm om kritikken mod FCK og Carsten V. Jensen, og hvorfor har klubben og selskabet bag ikke bakket offentligt op om den afgående cheftræner?

Læs mere: Tipsbladet sætter i det aktuelle nummer blandt andet fokus på det ledige trænerjob i FC København. Avisen er på gaden nu, men du kan også læse den direkte på din pc ved at klikke her.