• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Solbakken: Vi forstærker os med et par spillere

Solbakken: Vi forstærker os med et par spillere
Illustration

FC København vil som bekendt forstærke sig i januars transfervindue, og Ståle Solbakken forventer, at der kommer én til to spillere til klubben.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC København har meldt ud, at de er klar til at kaste flere midler efter Superliga-holdet i jagten på flere mesterskaber og deltagelser i Champions League, men der bliver ikke tale om en regulær forbrugsfest i januar.

Cheftræner Ståle Solbakken fortæller, at FCK-fansene kan bruge vinterpausen på at glæde sig over, at der kommer én til to nye ansigter ind i FCK-truppen i løbet af det transfervindue, der venter lige om hjørnet.

- Jeg tror, de kan forvente, at vi forstærker os med et par spillere, siger Ståle Solbakken til FCK TV.

- Jeg har før sagt, og det står jeg ved, at truppen kunne være bedre balanceret på nogle positioner. Konkurrencen er hårdere på enkelte positioner end på andre, og det har vi mulighed for at lave om på nu, hvis vi finder én eller to spillere, der kan styrke os.

LÆS OGSÅ: Ståle hylder CV

Indtil videre står det klart, at FC København får Pape Pate Diouf tilbage fra lån i Esbjerg, mens Casper Højers lejeaftale med Brønshøj også udløber. De to ventes dog ikke at kunne bruges på Superliga-holdet i foråret, hvorfor de kan blive lejet ud igen. Derudover er der endnu ikke sket rokeringer i FCK-truppen, idet klubben i går meddelte, at de forlænger kontrakten med tredjemålmanden Kim Christensen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.