Spår enormt SL-salg: Kan overstige 200 mio. kroner
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Spår enormt SL-salg: Kan overstige 200 mio. kroner

Ernest Nuamah bliver dyr at købe, og prisen kan blive helt enorm.

Kamaldeen Sulemana sidder i øjeblikket på titlen som Superligaens dyreste salg til dato, men den rekord kan stå for fald. 

Ernest Nuamah er nemlig så dygtig og så brandvarm, at et salg på mere end 200 millioner kroner kan komme på tale.

Det spår ekspert Mikkel Bischoff i discovery+-programmet Transferbørsen. Den tidligere forsvarsspiller argumenterer for, hvorfor Nuamah kan blive dyrere end Sulemana.

- Han er mere skolet, og han er bedre til at se medspillerne. Sulemana var meget individuel; han skulle bare have bolden, og så lavede han et eller andet fuldstændig vanvittigt. Men jeg synes ikke, han var særlig god til at indgå i samspillet med medspillerne, eller i hvert fald ikke lige så god til det.

- Det det kræver, for at han kommer op og koster mere og måske en del mere end Sulemana, er, at der er flere klubber, der vil have ham. Der må vi sige, at han er startet den her sæson godt i forhold til at holde sin markedsværdi og også lægge på.

- Så hvis der er to klubber, der gerne vil have ham og måske er desperate efter at få ham, så kan vi godt komme over 150 - 200 millioner kroner for ham, spår Mikkel Bischoff.

Tidligere onsdag blev der meldt om et bud på 134 millioner kroner for Ernest Nuamah fra franske Stade Reims, men det har FC Nordsjælland takket nej til. Det kan dermed også indikere, at FC Nordsjælland har øje på den helt store jackpot - og en ny transferrekord i dansk fodbold.

Ernest Nuamah har indledt sæsonen på et enormt niveau, hvor han indtil videre står noteret for fire scoringer og et enkelt oplæg i de første tre Superligakampe.

Se hele snakken om Superligaens bedste spiller ifølge Bischoff i afspilleren over artiklen.