• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Spår FCM-reserve en fremtid i de store ligaer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mikael Anderson får ikke ret meget spilletid i FC Midtjylland i øjeblikket, men han går en stor fremtid i møde, lyder spådommen fra holdkammerat.

Af Ole Hoffskov

Mikael Anderson har været langt fra holdet i FC Midtjylland i de første runder af foråret. Efter fem kampe er offensivspilleren blot noteret for 22 minutter, og i topopgøret mod Brøndby IF i søndags sad han på bænken i hele kampen.

Islændingen går imidlertid en stor fremtid i møde, det er holdkammeraten Alexander Scholz overbevist om.

- Han har en masse talent, og jeg tror, at han kan spille i de store ligaer baseret på hans fysik. I FC Midtjylland har han forbedret sig meget. Da han ankom, var der ikke så mange, der kæmpede om hans plads, men nu er han røget lidt ind og ud af holdet. Jeg ved, at klubben tror på ham, og det gør jeg også, siger Alexander Scholz til fotbolti.net.

22-årige Mikael Anderson fik en del mere spilletid for FC Midtjylland i den første halvdel af sæsonen, hvor han blot missede to af 13 Superliga-kampe. Han var desuden på banen i fem af seks opgør i Champions League-gruppespillet.

Hans kontrakt med FC Midtjylland udløber i sommeren 2023. 

Mikael Anderson er én af en række spillere, Tipsbladet forudser kan blive solgt i sommerens transfervindue - du kan se hele listen her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus