Spår Kamil Grabara stor succes i Italien
Foto: Getty Images
Superliga

Spår Kamil Grabara stor succes i Italien

Den tidligere assistenttræner for Polens landshold er ikke i tvivl om, at Kamil Grabara kan blive en stor succes, hvis målmanden ender med at skifte til Serie A.

Kamil Grabara kommer til at blive en stor gevinst for Fiorentina, hvis Serie A-klubben lykkes med at hente FC København-stjernen. 

Sådan lyder vurderingen fra Alessio De Petrillo, der kender Grabara fra det polske landshold, hvor italieneren i 2022 var assistenttræner. 

- Grabara er en målmand med et stort potentiale, og han er en knægt, der altid stiller sig til rådighed i omklædningsrummet. Han spillede mod Wales, hvor han stod en glimrende kamp, og derudover har han allerede masser af europæisk erfaring, lyder det, ifølge Pentasport, fra Alessio De Petrillo. 

- Han er også rigtig god med fødderne. Jeg regner ham for at være en ret komplet målmand. Han vil uden tvivl kunne tilpasse sig til den italienske spillestil. 

Det er i øjeblikket usikkert, om Kamil Grabara har kurs mod Fiorentina eller ej. FC København-sportschef Peter Christiansen afviste nemlig onsdag, at klubberne er i kontakt. 

I søndags skrev den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio ellers, at Kamil Grabara er Fiorentinas 'førstevalg', og at Firenze-klubben arbejder på at hente FC Københavns målmand til Italien. 

Kamil Grabara blev for nyligt også rost af den tjekkiske målmandslegende Petr Cech, der udpegede FC København-stjernen som den mest lovende af flere unge polske keepere. 

- Han er stadig ung, men han har allerede landsholdserfaring, og det bliver spændende at se, hvordan hans karriere udvikler sig i de kommende år. Det bliver interessant at se, om han griber chancen og overtager rollen som førstemålmand på landsholdet, lød det, ifølge Polskie Radio, fra Petr Cech. 

Den 24-årige Kamil Grabara er indtil videre noteret for én landskamp, 2-1-sejren over Wales i Nations League sidste år.